Project management van het hele snijproces

Converta kan het hele proces van het snijden van rollen of het snijden van vellen van folie en papier van u overnemen. Dit zorgt voor een efficiënt proces waarbij u enorm wordt ontlast. Wij verzorgen:

  • De inkoop en opslag van grondstofrollen om te snijden
  • Bewerkingen middels onze partners; printen, lamineren (, perforeren)
  • Snijden van rollen en vellen
  • Verpakken
  • Opslag eindproducten
  • Transport (middels onze partners)

Alle producten krijgen bij ons een barcode, zodat het materiaal te allen tijden traceerbaar is.

Maatwerkoplossingen

De mate waarin Converta flexibel met uw wensen kan omgaan, gaat ver. We kijken daarbij niet alleen naar het specifieke snijaspect, maar naar het totale project. Dat kunnen we mede doen door onze diepgaande kennis op het gebied van materialen snijden en verpakkingstechniek. Dankzij deze kennis in combinatie met onze faciliteiten, komen we altijd tot de juiste snijoplossing.

Voorbeeld: We kregen de opdracht van een klant om een materiaal met een lastige coating te snijden. Na testen bleek dat het coatingmateriaal verwarmt gesneden moest worden omdat het anders beschadigde. In samenwerking met de klant hebben wij infraroodlampen aangeschaft, waarmee we het materiaal tot de juiste temperatuur kunnen verwarmen, met een perfect stofvrij eindproduct als resultaat.

Feitelijk streven we met onze opdrachtgevers altijd naar een langdurig partnerschap, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, initiatief en kwaliteit.

Materiaal-specifiek snijden

Wij gaan met elk materiaal anders om. Bij het snijden van materialen die voor ons onbekend zijn, doen wij altijd eerst een proef. We bekijken hoe het materiaal zich gedraagt tijdens het snijden en wat er moet gebeuren om het gewenste resultaat te krijgen. Op deze manier kunnen wij ook materialen snijden die rekgevoelig zijn of die snel beschadigen.

Converta ontzorgt u vanaf het eerste contact

Ga met ons in gesprek voor meer informatie en de mogelijkheden.

Contact

Contact

Volg ons

         

Converta B.V.

Industrieterrein ‘De Wildert’
Eindsestraat 129a
5105NA Dongen
The Netherlands

+31(0)13 508 39 74
+31(0)13 508 39 75
info@converta.nl
sales@converta.nl

Contactformulier

Privacy verklaring