Rollen snijden

Converta is partner bij uitstek voor het snijden van diverse materialen op rol. Dankzij diepgaande kennis en ervaring, gecombineerd met een perfect geoutilleerd machinepark, leveren we toegevoegde waarde voor de gehele industrie.

Vellen snijden

Bij het snijden van vellen uit moederrollen zijn úw specificaties leidend. Converta neemt vervolgens de volledige zorg hiervoor uit handen. Keurig gesneden vellen met een constante kwaliteit zijn het resultaat van vakmanschap en innovatief ondernemerschap.

Projectmanagement

Converta ontzorgt u in het gehele proces. Van inkoop tot snijden en van opslag tot transport. Of het nu maatwerk, herstelwerkzaamheden of het faciliteren van inkoop en opslag is, samen met u komen we altijd tot de juiste oplossing.

Wie is Converta?

Converta is een ervaren en kennis-gedreven speler op het gebied van snijden van materialen op rol. Opdrachtgevers uit alle hoeken van de industrie, in zowel binnen- als buitenland, weten Converta voor een breed scala aan snijopdrachten te vinden. Het is de combinatie van diepgaande knowhow, hoogwaardige apparatuur en jarenlange ervaring die maakt dat Converta u altijd de juiste snijoplossing kan bieden.

Wat doet Converta?

Of het nu om rollen snijden, vellen snijden, folie snijden of daaraan gelieerde activiteiten gaat, Converta ontzorgt u in het volledige proces. In principe is geen opdracht hetzelfde. Daarom zullen we bij een eerste opdracht altijd wat verder doorvragen, om tot het juiste advies én de juiste oplossing te komen. Wat kunnen we voor ú betekenen?

Converta staat garant voor:

  • Kwaliteit
  • Faciliteren
  • Korte levertijden

 

Lees verder

Kwaliteit

Waarborgen van kwaliteit als rode draad

Het bewaken én leveren van constante kwaliteit loopt als een rode draad door de organisatie. Daarin komt alles van Converta samen: vakgerichte knowhow, ruim 15 jaar ervaring, de juiste technologie en de juiste mensen. Een perfecte mix. Converta is BRC Packaging AA gecertificeerd en gefocust op één ding; een mooie langetermijnrelatie met onze opdrachtgevers.

Dat is Converta. Aangenaam!

Lees verder

Contact

Volg ons

         

Converta B.V.

Industrieterrein ‘De Wildert’
Eindsestraat 129a
5105NA Dongen
The Netherlands

+31(0)13 508 39 74
+31(0)13 508 39 75
info@converta.nl
sales@converta.nl

Contactformulier

Privacy verklaring