Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag? Wij gaan graag met u in gesprek. Er is vaak meer mogelijk dan u verwacht.

Stel uw vraag

Routebeschrijving

Komt u via de N632 aanrijden dan stuurt uw navigatiesysteem u mogelijk een straat te vroeg linksaf. Aan het eind van de N632 gaat u linksaf richting Coca Cola. Hier rijdt u rechtdoor. Coca cola houdt u aan uw rechterhand. U ziet Converta nu ook op de bewegwijzering staan. U gaat de eerste links en aan het eind van de straat kunt u parkeren op P2 of op de parkeerplekken voor visitors. U vindt Converta op de eerste verdieping, bovenaan de trap.

Komt u aanrijden via de N260 Burgemeester Letschertweg vanaf de N261, dan gaat u rechtsaf naar de Dongenseweg. U slaat daarna direct linksaf. U ziet nu de Coca Cola fabriek aan de rechterkant en deze houdt u ook aan uw rechterkant. U slaat de eerste rechts naar de 'Eindsestraat'. U ziet nu ook Converta op de bewegwijzering staan. U gaat de eerste links en aan het eind van de straat kunt u parkeren op P2 of op de parkeerplekken voor visitors. U vindt Converta op de eerste verdieping, bovenaan de trap.

Converta B.V.

Industrieterrein ‘De Wildert’
Eindsestraat 129a
5105NA Dongen
The Netherlands

+31(0)13 508 39 74
+31(0)13 508 39 75
info@converta.nl
sales@converta.nl

Volg ons

          

 

 

Converta Eindsestraat 129A Dongen