Nauwkeurig verpakken en vervoeren voor het behoud van de kwaliteit

Converta verzorgt naast het snijden van rollen en vellen ook het verpakken, de opslag en het transport van de materialen. Dit zorgt voor een efficiënt proces, doordat de producten niet onnodig heen en weer worden gestuurd.

Verpakken

De door Converta verwerkte producten en materialen worden nauwkeurig verpakt, afhankelijk van de wensen van de klant en de kenmerken van het product. Alles wordt vooraf met u besproken. Denk hierbij aan de manier van stapelen, labelen, etiketteren, het strappen van de pallet en in folie verpakken. Ook verpakken wij met uv-bestendige zakken, folie met aluminium en werken wij met pallets met vlak gesloten dek. Wij werken volgens de BRC Packaging AA norm; hygiënisch, veilig en gezond.

Techniek als helpende hand

Om ervoor te zorgen dat de moederrollen en eindproducten niet beschadigen, zijn er verschillende machines aanwezig waarmee we het verpakkingsproces kunnen optimaliseren:

  • ‘Roll turner’
  • ‘Roll manipulator’
  • Banderolleermachines
  • Een krimpseal machine
  • Strapping machines


Traceability van moedermateriaal en gesneden rollen

Met slimme traceability faciliteiten weten alle partijen altijd precies wat de status van een order is. Iedere order heeft een eigen ordernummer en barcode, zodat de producten en het materiaal te allen tijde traceerbaar zijn. Dus ook als er sprake is van een terugroepactie (recall).

Opslag en voorraadbeheer

Converta beschikt over zeer ruime opslagmogelijkheden. Alle voorraden, grondstoffen en eindproducten worden professioneel en traceerbaar geordend. Er is een magazijn voor moedermateriaal en voor gesneden rollen en vellen. Wij kunnen ook voorraden voor u beheren. Daarbij werken we met een afroepsysteem dat is ingericht op korte levertijden in combinatie met accurate service.
 

Transport van gesneden producten

Converta verzorgt indien gewenst ook het transport van uw gesneden materiaal en grondstofrollen. We werken met een gedegen netwerk van professionele transporteurs waardoor we betrouwbare levertijden kunnen garanderen.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga met ons in gesprek

Neem contact op

Contact

Volg ons

         

Converta B.V.

Industrieterrein ‘De Wildert’
Eindsestraat 129a
5105NA Dongen
The Netherlands

+31(0)13 508 39 74
+31(0)13 508 39 75
info@converta.nl
sales@converta.nl

Contactformulier

Privacy verklaring